Ida Kristine

UKENS

 • Publisert: 07.08.2016, 22:28
 • Kategori: Ukens
 • Tenkte jeg skulle lage en liten oppsummering av forrige uke. Kanskje jeg skal ha en slik oppsummering hver søndag.

  UKENS OPPTUR: Å ha mye og glede seg til utover høsten! Så mye nytt og spennende! :D
  UKENS NEDTUR: Har enda ikke funnet en fin kommode til rommet mitt. Trenger sårt enda en til å putte klær i, nå ligger de overalt. Hehe.
  UKENS SERIE: 19-2! En utrolig spennende og bra politiserie. Anbefales på det sterkeste for de som er interessert i slike typer serier!
  UKENS SANG: I'm in love - Kygo, blir aldri lei, kan spille den dag inn, dag ut, danse til den, løpe til den, trene styrke til den hver dag uten å bli lei.
  UKENS LÆTTIS: Var på vei til jobb da jeg gikk gjennom byen. Som vanlig bruker man butikkvinduene som speil, men denne gangen fulgte jeg ikke helt med på hvor jeg gikk. Dermed endte man opp på bakken ^^,
  UKENS FILM: Har ikke sett film denne uka så. Men kan allikevel anbefale Fury, en sykt bra film! Gå inn å se trailer da vel!
  UKENS DAG: Torsdag var en veldig koselig å fin dag. Da gikk jeg og mamma en 13km lang tur i Bymarka. Det er alltid så godt å gå tur i skogen!

  UKENS BESTE TRENINGSDAG: Mandag! Startet med gerilja-intervaller og en times styrkeøkt på overkropp. Senere på dagen ble det dansetrening. Herlig, rett og slett!
  UKENS GLEDER SEG TIL: Min gode venninne Andrea flytter hele veien fra Lillestrøm til Trondheim for å studere, og det gleder jeg meg masse til. Blir herlig å få henne til Trondheim. I tillegg gleder jeg meg masse til skolestart, og en ny dansesesong med masse konkurranser. Mye spennende i vente!

  Andrea og meg under NM tidligere i år.


  Her ser dere også hvordan vi ser ut på dansekonkurranser. Vi har begge på oss drakter fra Pose Costume.

  #dans #trening #ukens #glede #freestylediscojazz

 • Publisert: 07.08.2016, 22:28
 • Kategori: Ukens
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar


  Kategorier


  Arkiv


  Bloggdesign

  Bloggdesign laget med RRH Webdesigns designbygger

  hits